Verzuimbegeleiding in Zwolle

Verzuim op de werkvloer is meer dan alleen afwezigheid van werknemers. Het betekent een worsteling met planning en het overdragen van werkzaamheden. Dit leidt vaak tot operationele en financiële uitdagingen. Met professionele verzuimbegeleiding in Zwolle helpen we jou als werkgever en je werknemers met de aanpak van verzuim.

Ons uiteindelijke doel? De werknemer weer zo snel, goed en duurzaam mogelijk terugkrijgen naar de werkvloer.

Deze mensen gingen je voor

G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

In 4 stappen aan de slag met verzuim

Stap 1
Aanmelden
Werknemers en werkgevers kunnen zich via het contactformulier op onze website eenvoudig aanmelden.
Stap 2
Kennismaken
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is de eerste stap om af te stemmen op jouw unieke situatie. Daarnaast wordt er gekeken of er een klik is met ons en onze dienstverlening.
Stap 3
Intake
De intake omvat online vragenlijsten en gesprekken met onze psycholoog en fysiotherapeut.
Stap 4
Programma’s
Afhankelijk van de intake, bieden we een programma op maat aan, afgestemd op jouw behoeften.
InspiratieLoods programma's bij stress en burn-out voor werknemers en particulieren

Samen met ons werken aan jezelf. Onze programma’s helpen jou van Bekaf naar bevlogen

InspiratieLoods programma's voor werknemers om langdurig verzuim te voorkomen

(Langdurig) verzuim door stress voorkomen?

De beste begeleiding bij verzuim

Veel of langdurig verzuim op de werkvloer is vervelend voor zowel de werknemers als de werkgevers. Het is dan ook erg belangrijk dat verzuim bij werknemers op de juiste manier wordt aangepakt. Onze aanpak voor verzuimbegeleiding in Zwolle richt zich op zowel de fysieke als mentale aspecten van welzijn. Wij bieden:

  • Persoonlijke coaching voor werknemers: Onze verzuim coaches in Zwolle werken één-op-één met werknemers om hen te helpen herstellen en weer in hun kracht te staan.
  • Ondersteuning voor werkgevers: Binnen ons verzuim beleid voor werkgevers hebben we korte lijnen met de werkgever. Als werkgever kun je ons altijd vragen stellen over de begeleiding of het proces waar een werknemer in zit.

Onze programma’s voor stress hulp in Zwolle

De programma’s van InspiratieLoods zijn op maat gemaakt en hebben een duidelijk begin en eind.

In ons preventieve programma werk je 1-op-1 met een deskundige om stresssignalen te herkennen en aan te pakken. Hierdoor kun je verzuim door stress verminderen en voorkomen.

Langdurig verzuim door stress kan worden voorkomen. Ons actieplan helpt je in 12 sessies naar meer rust en evenwicht in je leven.

In dit programma werk je in 20 sessies, verdeeld over 12 weken, aan je eigen vertrouwen en het volgen van je eigen pad. Bereid je voor op beweging en energie!

Ons multidisciplinaire team helpt je de obstakels te doorbreken en geven jou een boost om zelfstandig vooruit te komen. Dit programma is speciaal voor wie net dat beetje extra begeleiding nodig heeft, vastzit of afstand tot werk voelt.

De vijf zekerheden van InspiratieLoods

Geen wachttijden

Verzuim wil je het liefst zo snel mogelijk aanpakken en daar passen geen wachttijden bij. Wij werken zonder wachttijden en gaan direct voor én met jou aan de slag!

Inspirerende omgeving

Wij zijn ervan overtuigd dat een inspirerende omgeving een onmisbaar onderdeel is van het verminderen van verzuim. Daarom creëren onze verzuimcoaches in Zwolle een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers zich kunnen ontspannen, opladen en geïnspireerd raken om in beweging te komen.

Klaar is klaar

Een duidelijk begin- en eindpunt, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Samen werken we stap voor stap naar blijvend minder verzuim.

Duurzame aanpak

Je wilt het verzuim blijvend verminderen en niet maar voor even. Onze specialisten kijken altijd naar de lange termijn, zodat je ook na het traject de balans kunt blijven behouden.

Alle deskundigheid op één plek

Gemotiveerde specialisten vanuit verschillende achtergronden, dat is ons team. Ieder met een eigen specialiteit, zodat we op alle vlakken kunnen helpen.

Verzuim in Zwolle? Wij helpen je

Te maken met overmatig verzuim binnen je organisatie? Laat dit niet langer een uitdaging zijn. Bij InspiratieLoods staan we klaar om jou en je team verzuim hulp in Zwolle te bieden. Onze ervaren specialisten pakken de kern van het probleem aan en zorgen voor een duurzame oplossing.

De stresstest

Wil je weten in welke mate je last hebt van stress? Vul de gratis stress test in 5 minuten in. Registreren voor de test is niet nodig. Wel mag je je gegevens achterlaten voor een gratis consult.

Neem de eerste stap

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij samen verzuim kunnen verminderen en een gezonde, productieve werkomgeving kunnen creëren.

Naast verzuimbegeleiding in Zwolle, kun je ook bij ons terecht voor:

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje