🤝 Samenwerken

Met onze dienstverlening  zijn wij er van overtuigd dat wij een goede aanvulling zijn als samenwerkingspartner. Met onze programma’s bieden wij multidisciplinaire begeleiding bij mensen met stress, overspannenheid en burn out! Wil u meer weten over onze dienstverlening? Lees rustig verder of vul ons contactformulier in. We nemen spoedig contact met u op. 

Werkwijze

Stap 1
Aanmelding

Meldt de werknemer aan via het contactformulier op de website.  Vermeld daarbij de contactgegevens.

Stap 2
Kennismakingsgesprek

Er vindt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. We kijken samen met de werknemer of de hulpvraag passend is bij onze dienstverlening en welke stappen er volgen. 

Stap 3
Intake
De intake bij InspiratieLoods bestaat uit:
  • Online vragenlijsten
  • Gesprek psycholoog
  • Gesprek fysiotherapeut
A.d.h.v. de intake maken wij een keuze voor de lengte en intensiteit van het traject. Onze bevindingen ontvangt u in een startrapportage.
Stap 4
Start programma
U ontvangt van ons een startrapportage met daar in onze bevindingen en behandelplan.

Werkopbouw als middel

Leren is bewegen. Daarom komen werknemers letterlijk bij ons in actie. Samen met een fysiotherapeut en/of psychosomatisch therapeut zetten we de inzichten om in acties. We trekken de wandelschoenen aan en zetten gerichte stappen naar herstel. InspiratieLoods  zet  hierbij de eigen omgeving, werk en hobby in als middel om te herstellen van de stress gerelateerde klachten.

Door te blijven participeren in deze domeinen daag je jezelf uit om wat je geleerd hebt direct toe te passen in de praktijk. De ervaring die werknemer daar op doet, gebruiken we weer in onze sessies.

Veelgestelde vragen

Onze trajecten worden niet of soms gedeeltelijk vergoed door een zorgverzekeraar. Klachten zoals bijvoorbeeld een burn-out staan niet in de DSM-5 en worden daarmee niet vergoed. Als er echter sprake is van zaken zoals PTSS, angstklachten of depressiviteit die een rol spelen bij het ontstaan of onderhouden van de klachten, kan in zo’n geval, na verwijzing, een gedeelte van het programma worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Ja, wel richten wij ons met name op mensen die dreigen uit te vallen of reeds zijn uitgevallen door psychische klachten, zoals een burn-out, overspannenheid, etc.

Nee, je mag ons gewoon mailen via info@inspiratie-loods.nl of de deelnemer kan via onze website het contactformulier invullen.

Werken we voor het eerst samen? Dan maken wij graag een keertje kennis zodat wij onze werkwijze kunnen toelichten. Daarnaast ontvangt u bij aanvang en aan het einde een rapportage met onze bevindingen en voortgang. Tussentijds vindt er, waar nodig en desgewenst, telefonisch contact plaats.

Nee, bij InspiratieLoods is er nooit sprake van wachttijden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact op en binnen 1 week wordt de deelnemer gezien door iemand van InspiratieLoods.

Nee, bij InspiratieLoods kun je zonder verwijzing terecht.

Dit hangt uiteraard samen met de intensiteit van het programma. Het kleinste programma kost €795. Soms kan er reeds een gedeelte vergoed worden door de verzekeraar.

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje

Deze opdrachtsgevers gingen u voor...

Kim en Jos hebben meerdere trajecten gedaan voor verschillende organisaties in de regio Zwolle en ver daarbuiten. ‘Jezelf zijn’, ‘Jezelf serieus nemen’ en ‘om Jezelf kunnen lachen’ zijn de belangrijkste eigenschappen om bevlogen en met energie impact te kunnen maken binnen je eigen omgeving en op je werk.