Heb ik een burn-out?

Jij bent de baas over je eigen leven. Maar blijkt dat ook uit de keuzes die je maakt? Krijg je het gevoel dat je geleefd wordt en doe je dingen omdat je denkt dat het moet? Negeer jij je eigen gevoel en zet je dat van een ander voorop?

Bij InspiratieLoods geven wij je het stuur terug in handen. Om dat te kunnen doen, moet je jezelf goed kennen. Weten waar je voor staat. Waar je grenzen liggen. Waar je gelukkig van wordt. En niet. Dat ga je bij ons ontdekken.

Een coach nodig bij stress of een burn-out?

Lees hier de ervaringen van mensen die je voor gingen.
G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

In 4 stappen aan de slag met stress

Stap 1
Aanmelden
U of de persoon in kwestie kan zich direct aanmelden via het contactformulier op de website.
Stap 2
Kennismaken
Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit is om te kijken of er een klik is en of onze dienstverlening aansluit bij de hulpvraag.
Stap 3
Intake
De intake bij InspiratieLoods bestaat uit:
  • Online vragenlijsten
  • Gesprek psycholoog
  • Gesprek fysiotherapeut
Stap 4
Programma’s
Afhankelijk van de uitkomsten uit in de intake, krijgt men een indicatie voor één van onze programma’s. De opzet is het zelfde, alleen de duur en de intensiteit zijn verschillen.

De 3 elementen voor succes:

1. Pak stressklachten bij de kern aan
2. Kom in beweging
3. Verander duurzaam door jezelf te zijn

Pak stressklachten bij de kern aan

Jij bent de baas over je eigen leven. Maar blijkt dat ook uit de keuzes die je maakt? Krijg je het gevoel dat je geleefd wordt en doe je dingen omdat je denkt dat het moet? Negeer jij je eigen gevoel en zet je dat van een ander voorop? Bij InspiratieLoods vinden we dat de oorzaak van je stressklachten in de kern altijd bij jezelf ligt. We leren we je daarom om weer zelf de regie te nemen in je leven. Om dat te kunnen doen, moet je jezelf goed kennen. Weten waar je voor staat. Waar je grenzen liggen. Waar je gelukkig van wordt. En niet. Dat ga je bij ons ontdekken.

Kom in beweging

Leren is bewegen. Daarom kom je bij ons letterlijk in actie. Samen met een fysiotherapeut en psychosomatisch therapeut zetten we de inzichten die jij opdoet bij de psycholoog om in acties. We trekken de wandelschoenen aan en zetten gerichte stappen naar herstel. Stress is namelijk niet alleen mentaal, het is ook fysiek en emotioneel. Daarom bieden wij een multidisciplinair programma aan en zetten we hierbij de eigen omgeving, werk en je hobby in als middel om te herstellen van je klachten. Door te blijven participeren in deze domeinen daag je jezelf uit om wat je geleerd hebt direct toe te passen in de praktijk. De ervaring die je daar op doet, gebruiken we weer in onze sessies. Dit zorgt ervoor dat jij je authentieke zelf weer terugvindt en ernaar leert leven. Zo herstel jij sneller en duurzamer.

Verander duurzaam door jezelf te zijn

Je leert bij ons veel in een korte tijd over jezelf. Nu is het de kunst om de inzichten die jou hebben geholpen weer te herstellen, vast te houden. Na een tijdje kunnen die ingesleten gewoontes er namelijk weer een beetje insluipen. InspiratieLoods leert je oude, slechte gewoontes en vastgeroeste overtuigingen duurzaam te veranderen. We geven je handvatten om je authentieke ik voorop te zetten. Altijd. In welke situatie dan ook. Om zo stress de baas te blijven en je vrij te voelen onder welke omstandigheden dan ook.

Stress of burn-out bij werknemers, samen met jou lossen we dit op

Vrijblijvend Kennismaken met InspiratieLoods

Even je verhaal delen en samen kijken naar de mogelijkheden? Wij zijn burn-out en stress specialisten in Zwolle die jou kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op en we plannen binnen één week een vrijblijvend gesprek.

Binnen een uur weten wij of je hulpvraag bij ons past bij onze dienstverlening, krijg je van ons een helder stappen plan en een passend advies.

InspiratieLoods werkt o.a. samen met deze organisaties;

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje