InspiratieLoods
voor werkgevers

Verzuim door stress, overspannenheid of  ‘burn-out’ is in de eerste plaats natuurlijk erg vervelend voor uw werknemer, maar ook voor uw organisatie is de impact vaak groot. 

Door nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers proberen wij de impact voor de werknemer en uw organisatie te minimaliseren. 

Wil u weten hoe wij dat doen? 

Opdrachtgevers

Werkwijze

Bij InspiratieLoods kennen wij geen wachttijden. Binnen één werkdag nemen wij contact op met uw werknemer voor het eerste consult. Bekijk hieronder de stappen.
Stap 1
Aanmelden
U of de persoon in kwestie kan zich direct aanmelden via het contactformulier op de website.
Stap 2
Kennismaken
Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit is om te kijken of er een klik is en of onze dienstverlening aansluit bij de hulpvraag. 
Stap 3
Intake
De intake bij InspiratieLoods bestaat uit:
  • Online vragenlijsten
  • Gesprek psycholoog
  • Gesprek fysiotherapeut
Stap 4
Programma's
Afhankelijk van de uitkomsten uit in de intake, krijgt men een indicatie voor één van onze programma’s. De opzet is het zelfde, alleen de duur en de intensiteit zijn verschillen.

Werkopbouw staat centraal

Leren is bewegen. Daarom kom je bij ons letterlijk in actie. Wij zijn stress en burn-out specialisten in Zwolle. Samen met een fysiotherapeut en psychosomatisch therapeut zetten we de inzichten die jij opdoet bij de psycholoog om in acties. We trekken de wandelschoenen aan en zetten gerichte stappen naar herstel.

Stress is namelijk niet alleen mentaal, het is ook fysiek. Daarom bieden wij een multidisciplinair programma aan en zetten we hierbij de eigen omgeving, werk en je hobby’s in als middel om te herstellen van je klachten.

Door te blijven participeren in deze domeinen daag je jezelf uit om wat je geleerd hebt direct toe te passen in de praktijk. De ervaring die je daar op doet, gebruiken we weer in onze sessies. Dit zorgt ervoor dat jij je authentieke zelf weer terugvind en ernaar leert leven. Zo herstel jij sneller en duurzamer.

Wat HR zegt over onze samenwerking

Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

Programma’s op maat

De programma’s van InspiratieLoods zijn op maat gemaakt en hebben een duidelijk begin en eind. De kern van 

Een preventief programma waarbij je 1 – op – 1 aan de slag gaat met één van onze deskundige om de regie weer in eigen handen te nemen.

Langdurig verzuim door stress voorkomen? Het actieplan voor meer rust biedt individueel programma met professionals. 12 sessies, duur op maat. Neem regie over je welzijn en vind de juiste balans. Start nu voor een gezonde toekomst!”

Word weer de regisseur van je eigen leven! Het actief programma is een individueel programma van: 12 weken, 20 sessies om jouw vertrouwen te herstellen en je eigen pad te volgen. Bereid je voor op een beweging en energie.

Krijg een boost met dit programma! Speciaal  voor wie net dat beetje meer begeleiding nodig heeft, vastzit of afstand tot werk ervaart. Ons multidisciplinaire team helpt jou om obstakels te doorbreken en zelfstandig vooruit te komen.

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje