InspiratieLoods

ACTIEF

Actief is ons 12-weken durende programma, ontworpen om jouw leven positief te veranderen.  Gedurende de 18 sessies in 12 weken fungeren wij als spiegel, leren wij je een hoop over je eigen lichaam en combineren theoretische sessies met praktische acties, begeleid door ervaren therapeuten.
  1. Geen wachttijden
  2. Klaar is klaar
  3. Ruim 200 mensen gingen je voor
Meer energie krijgen in het leven
Stress verminderen en burn-out voorkomen met het Actief programma

Wat mag je verwachten?

In plaats van alleen maar te praten, zetten we concrete stappen. De inzichten je op doet bij de psycholoog zetten we om in gerichte acties. Je komt, samen met de fysiotherapeut, letterlijk in beweging. 

Wat gaan we aanpakken?

We duiken in praktische thema’s die direct invloed hebben op je dagelijkse welzijn. Denk aan stressmanagement, het ontwikkelen van effectieve manieren om met uitdagingen om te gaan, het aanpassen van je leefstijl voor meer energie, het verbeteren van je slaap en het vinden van eenvoudige manieren om op te laden en fysiek te ontspannen.

Ons doel?

Onze missie is simpel: Het roer weer terug in jou handen. Wij helpen jou om bewuste keuzes te maken die leiden tot een gelukkiger en gezonder leven op de lange termijn. Geen zweverige beloftes, maar praktische hulpmiddelen en strategieën die je in je dagelijkse routine kunt integreren.

Neem de controle over je welzijn en schrijf je vandaag in voor ons 12-weken durende programma. Begin nu aan de reis naar een krachtigere en meer bevredigende toekomst.

Dit programma

12 weken
20 sessies incl. intervisie momenten
Een beter begrip van het ontstaan van stressklachten
Inzicht in eigen gedrag, valkuilen en voorkeuren
Gericht op leefstijl, ontspanning en slaap
Persoonlijke ontwikkeling

Een coach nodig bij stress of een burn-out?

G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

Neem contact met ons op

  • Vul hier in; Naam, telefoonnummer en mailadres in.

Geen wachttijden
Klaar is klaar
Ruim 200 mensen gingen je voor