InspiratieLoods

ENERGIEK

Ervaar jij vermoeidheid, concentratie problemen of zelfs paniekklachten? Ons krachtige 16-weken programma is speciaal ontworpen voor jou. Gedurende 30 sessies in 16 weken fungeren wij als jouw spiegel, begeleid door ervaren therapeuten. We bieden theoretische inzichten en praktische handelingen, allemaal met het doel om jou te ondersteunen.
  1. Geen wachttijden
  2. Klaar is klaar
  3. Ruim 200 mensen gingen je voor
stress verminderen en jouw energie verbeteren
Energiek door het leven gaan, verbeterde kwaliteit van leven

Wat je kunt verwachten

Bij ons draait het om actie, niet enkel woorden. We zetten de inzichten van de psycholoog om in concrete stappen. Samen met de fysiotherapeut kom je letterlijk in beweging.

Onze focus

Wij behandelen direct toepasbare onderwerpen die jouw alledaagse welzijn direct beïnvloeden. Denk aan stressmanagement, het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën, het aanpassen van je levensstijl voor meer energie, het verbeteren van je slaapkwaliteit, en het ontdekken van simpele manieren om te ontspannen en op te laden. Als je momenteel ziek gemeld bent, begeleiden wij je ook in je re-integratie.

Onze missie is eenvoudig

Wij willen jou helpen bij het weloverwogen keuzes maken die leiden tot langdurig geluk en gezondheid. Geen vage beloften, maar bruikbare tools en strategieën die naadloos in je dagelijkse routine passen.

Neem het stuur in handen

Klaar om de controle terug te nemen? Vul het contactformulier in voor vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Dit programma

16 weken
30 sessies incl. 2 intervisie momenten
Een beter begrip van het ontstaan van stressklachten
Inzicht in eigen gedrag, valkuilen en voorkeuren
Begeleiding bij terugkeer naar werk.
Persoonlijke ontwikkeling

Een coach nodig bij stress of een burn-out?

G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis.
Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

Neem contact met ons op

  • Vul hier in; Naam, telefoonnummer en mailadres in.

Geen wachttijden
Klaar is klaar
Ruim 200 mensen gingen je voor