InspiratieLoods

Het actieplan voor meer rust

Het programma voor iedereen die hinder ervaart door stress, zich niet goed concentreren, op z’n tenen loopt en wel wat hulp kan gebruiken bij het managen van al die ballen in de lucht.

We begrijpen dat uitdagende tijden kunnen zijn, en precies daarom hebben wij dit programma ontwikkeld zodat je kunt stoppen met overleven en weer de energie kan stoppen in zaken die voor jou belangrijk zijn.

12 individuele sessies

binnen 1 week het eerste consult

ruim 200 mensen gingen je voor

Het actieplan voor meer rust in het leven
Meer rust krijgen in het leven

Multidisciplinaire begeleiding door experts

Je wordt gedurende het programma begeleidt door een team van ervaren professionals; fysiotherapeuten, psychologen en pmt’ers. Dat klinkt misschien wat ‘zwaar ingezet’, maar deze specialisten gebruiken uiteindelijk hun expertise en ervaring om jou te coachen. In 10 weken krijg je 10 sessies, aangevuld met twee intervisiemomenten

Zelfinzicht, educatie en coaching

Stresseducatie, het ontwikkelen van effectieve coping mechanismen, het verkennen van gedragspatronen, het bevorderen van een gebalanceerde levensstijl en het vinden van fysieke ontspanning – dit zijn slechts enkele van de belangrijke aspecten die ons programma omvat. Bij InspiratieLoods zien wij educatie als belangrijk fundament en zelfinzicht als eerste stap. daarom bieden we informatieve sessies die je helpen begrijpen hoe stress je beïnvloedt en hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen.

Leren is bewegen

Leren is bewegen, daarom zetten we samen met de fysiotherapeut de inzichten die je opdoet bij de psycholoog om in actie. Wandelschoenen aan en gerichte stappen naar herstel.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Door dit programma

Stress niet langer je vijand, maar je vriend
Ervaar je minder last van de signalen door stress
Een beter begrip van het ontstaan van stressklachten
Een betere fysieke gezondheid
Heb je een betere slaapkwaliteit
Meer energie

Een coach nodig bij stress of een burn-out?

G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager​

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

Neem contact met ons op

  • Vul hier in; Naam, telefoonnummer en mailadres in.

Geen wachttijden
Klaar is klaar
Ruim 200 mensen gingen je voor