Burn-out specialist in Zwolle

Wordt het elke dag weer lastiger om je bed uit te komen voor werk? Heb je niet langer de energie en het geduld om je beste beentje voor te zetten? Dan is het tijd om in te grijpen.

Een burn-out kan iedereen raken. Neem je niet op tijd de stappen die nodig zijn, dan is er geen ontkomen aan langdurig verzuim. Onder begeleiding van een burn-out specialist in Zwolle helpen we jou met grip te krijgen op je leven.

Van bekaf naar bevlogen

Bij InspiratieLoods in Zwolle staan onze specialisten klaar voor jou. Ben je uitgeput door je werk of spelen er dingen in je privéleven? Dan kan dit voor ontzettend veel stress zorgen. Hoewel stress een natuurlijke reactie is, blijkt het in de praktijk een ware boosdoener voor grotere zorgen.

Wanneer je niet actief aan de slag gaat met stressfactoren in je leven loop je vroeg of laat tegen een burn-out aan. Misschien ervaar je op dit moment al een burn-out. In beide gevallen is het tijd voor verandering. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Want wij staan voor je klaar.

Onze specialisten begrijpen de uitdagingen waar jij als werknemer of werkgever dagelijks mee te maken krijgt. Wij snappen dat je graag vooruit wilt, maar tegelijk het gevoel hebt dat je volledig vastzit. Vanuit hun kennis en ervaring begeleiden ze jou in een op maat gemaakt traject op weg naar herstel.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de controle over je eigen leven. Iedere positieve verandering begint namelijk bij de eerste stap.

Deze mensen gingen je voor

G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

Hulp nodig bij burn-out klachten?

Werknemer

Weet je niet meer hoe je de touwtjes aan elkaar knoopt? Wij helpen jou weer de draad op te pakken. Bekijk wat we kunnen doen bij burn-out bij werknemers.

Werkgever

Help werknemers met burn-out klachten en leer hoe u effectief kunt ingrijpen. Ontdek hoe we ondersteuning bieden bij burn-out voor werkgevers.

InspiratieLoods programma's bij stress en burn-out voor werknemers en particulieren

Samen met ons werken aan jezelf. Onze programma’s helpen jou van Bekaf naar bevlogen

InspiratieLoods programma's voor werknemers om langdurig verzuim te voorkomen

(Langdurig) verzuim door stress voorkomen?

Het actieplan voor meer rust in het leven

In 4 stappen op weg naar verandering

 1. Stap 1: Aanmelden Jij of de persoon in kwestie kan zich direct aanmelden voor het contactformulier op de website,
 2. Stap 2: Kennismaking We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kijken we samen of er een klik is en hoe we antwoord kunnen geven op de hulpvraag.
 3. Stap 3: Intake De intake bestaat uit:
  • Invullen online vragenlijst
  • Gesprek met psycholoog
  • Gesprek met fysiotherapeut
 4. Stap 4: Programma’s Aan de hand van de uitkomst brengen we een advies uit voor één van onze programma’s. De opzet van ieder programma is hetzelfde, alleen de duur en intensiteit verschillen.

Onze programma’s voor stress hulp in Zwolle

De programma’s van InspiratieLoods zijn op maat gemaakt en hebben een duidelijk begin en eind.

Ga 1 op 1 aan de slag met het voorkomen van een burn-out. Samen met één van onze deskundigen leer je om te gaan de voorbodes van een burn-out.

Voorkom langdurig verzuim door stress. Met ons actieplan voor meer rust ga je in 12 sessies aan de slag met het creëren van meer rust. Stap voor stap werken we toe naar meer rust in je leven.

Tijd om weer controle te krijgen over je leven. In 20 sessies, verdeeld over 12 weken, ga je op actieve wijze aan de slag met de verandering die je zo hard nodig hebt. Ben jij klaar voor een nieuw begin?

Kun jij wel wat frisse energie gebruiken? Ons programma ENERGIEK is er voor iedereen die wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken. Ons multidisciplinaire team helpt jou met het overwinnen van uitdagingen waar je steeds maar weer tegenaan loopt.

Samen stappen maken

Werk, vrienden, familie, sport. Onze dagelijkse routines vragen veel van ons mentaal en fysiek welzijn. Lukt het jou niet meer om de vele ballen in je leven hoog te houden? Dan ligt een burn-out op de loer. Hoe harder je vervolgens gaat trekken om alles geregeld te krijgen, des te meer spanning zich opbouwt. Tijd om die spanning los te laten en aan jezelf te werken.

Een burn-out is een vervelende situatie. Je hebt vragen, maar geen antwoorden. Alles om je heen lijkt te snel te gaan, terwijl jij machteloos achterblijft. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze specialisten bij InspiratieLoods helpen jou om actief aan de slag te gaan met je weg naar herstel. Hoe we dat doen? Met een multidisciplinair programma waarbij we de eigen omgeving, werk en je hobby’s inzetten als middel om te herstellen van je klachten.

Een burn-out tast niet alleen je mentale gesteldheid aan, maar ook je fysieke. Daarom kom je bij ons letterlijk in actie. Op actieve wijze ga je samen met een stresscoach werken aan je herstel. Met verzuimbegeleiding in Zwolle en een hersteltraject, zorgen we voor duurzaam herstel. Zodra jij er klaar voor bent helpt onze re-integratiecoach jou stap voor stap weer leven zoals jij dat wilt.

In 4 stappen aan de slag met stress

Stap 1
Aanmelden
U of de persoon in kwestie kan zich direct aanmelden via het contactformulier op de website.
Stap 2
Kennismaken
Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit is om te kijken of er een klik is en of onze dienstverlening aansluit bij de hulpvraag.
Stap 3
Intake
De intake bij InspiratieLoods bestaat uit:
 • Online vragenlijsten
 • Gesprek psycholoog
 • Gesprek fysiotherapeut
Stap 4
Programma’s
Afhankelijk van de uitkomsten uit in de intake, krijgt men een indicatie voor één van onze programma’s. De opzet is het zelfde, alleen de duur en de intensiteit zijn verschillen.

Kom in beweging

Wij dagen jou uit om weer in beweging te komen. Op een deskundige, soms kritische, wijze en met de juiste dosis humor inspireren we mensen om de volgende stap te nemen. Bij ons ben je altijd verzekerd van een hecht team aan specialisten. Elk met hun eigen professionele achtergrond. Zo krijg jij vanuit alle kanten de hulp die je nodig hebt. Wij denken niet in gebreken, maar zien juist mogelijkheden. Iedereen heeft speciale kwaliteiten en met de juiste aanpak helpen we jou om volledig tot je recht te komen als persoon.

De stresstest

Wil je weten in welke mate je last hebt van stress? Vul de gratis stress test in 5 minuten in. Registreren voor de test is niet nodig. Wel mag je je gegevens achterlaten voor een gratis consult.

Wij zijn er voor werkgevers en werknemers

Niemand wordt blij van een burn-out. Als werknemer wil je gewoon je dagelijkse routine aanhouden zonder dat dit ten koste gaat van je mentale en fysieke gezondheid. Als werkgever kun je natuurlijk niet zonder je waardevolle werknemers. Maar hoe zorgen jullie ervoor dat een burn-out op tijd wordt aangepakt? Door te vertrouwen op de kennis en ervaring van onze specialisten. Vanuit Zwolle helpen wij werknemers en werkgevers om te gaan met burn-out klachten, zoals stress.

Meld je nu aan voor een gesprek. Dan kijken we samen hoe we jou kunnen helpen.

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje