Re-integratie specialist in Zwolle

Heb jij als werkgever de kennis en vaardigheden in huis die nodig zijn om je werknemers optimaal te begeleiden in hun re-integratieproces? Terugkeren bij (langdurig) ziekteverzuim vraagt om een slimme aanpak. Alleen zo weten beide partijen wat er wel en niet van hen verwacht wordt.

Bij InspiratieLoods helpen onze re-integratie specialisten in Zwolle werknemers en werkgevers met reïntegreren op de werkvloer.

Er is altijd een weg naar jouw re-integratie in Zwolle

We geloven dat iedereen met de juiste begeleiding weer vol goede moed aan de slag kan gaan. Onze programma’s zijn allemaal op maat gemaakt, met een duidelijke filosofie erachter. Het belangrijkste aspect hierbij is dat we jou met een re-integratie specialist in Zwolle in een veilige en inspirerende omgeving aan je herstel laten werken en dat je ook als werkgever goed wordt begeleid tijdens de gehele re-integratie.

Deze mensen gingen je voor

G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

Stap voor stap naar herstel

Onze re-integratie begeleiding in Zwolle omvat een combinatie van gesprekken, praktische oefeningen en adviezen. Dit alles om jou of je werknemers re-integratie soepel te laten verlopen en te helpen de balans te vinden tussen werk en privé, zodat met hernieuwd vertrouwen terug wordt gekeerd naar de werkvloer.

In 4 stappen aan de slag met stress

Stap 1
Aanmelden
U of de persoon in kwestie kan zich direct aanmelden via het contactformulier op de website.
Stap 2
Kennismaken
Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit is om te kijken of er een klik is en of onze dienstverlening aansluit bij de hulpvraag.
Stap 3
Intake
De intake bij InspiratieLoods bestaat uit:
  • Online vragenlijsten
  • Gesprek psycholoog
  • Gesprek fysiotherapeut
Stap 4
Programma’s
Afhankelijk van de uitkomsten uit in de intake, krijgt men een indicatie voor één van onze programma’s. De opzet is het zelfde, alleen de duur en de intensiteit zijn verschillen.

Onze programma’s voor stress hulp in Zwolle

De programma’s van InspiratieLoods zijn op maat gemaakt en hebben een duidelijk begin en eind.

Wil je een terugval voorkomen? In ons preventieve programma werk je 1-op-1 met een deskundige om stresssignalen te herkennen en aan te pakken.

Voorkom langdurig verzuim door stress. Met ons actieplan voor meer rust ga je in 12 sessies aan de slag met het creëren van meer rust. Stap voor stap werken we toe naar meer rust in je leven.

Tijd om jezelf weer terug te vinden! In 12 weken en 20 sessies, helpen wij je actief aan de slag te gaan, jouw vertrouwen te herstellen en jouw eigen pad te volgen.

Zit je vast en voel je afstand tot je werk? Ons team helpt je de obstakels te doorbreken en geeft jou een boost om zelfstandig vooruit te komen.

Het actieplan voor meer rust in het leven
Meer rust krijgen in het leven

De juiste begeleiding voor werkgevers

Een re-integratieproces is niet alleen ingrijpend voor de werknemer, maar voor de hele organisatie. Met ons re-integratie beleid voor werkgevers nemen we jou actief mee in de re-integratie van je werknemers om zo een traject te creëren dat positief uitpakt voor jou, je werknemer en de hele organisatie.

Samen terug naar de werkvloer met onze re-integratie coach in Zwolle

Klaar om de eerste stap te zetten en terug te keren op de werkvloer? Onze re-integratie coaching in Zwolle helpt je en zorgt ervoor dat je weer vol nieuwe energie aan de slag gaat. Nog belangrijker, we geven jou handvatten en advies voor de toekomst, zodat oude patronen geen kans meer maken. Door jou in een veilige en inspirerende omgeving aan je herstel te laten werken, kun jij jezelf echt weer op de eerste plaats zetten en een goede basis leggen voor jouw nieuwe hoofdstuk.

Benieuwd of we jou op één van de volgende vlakken kunnen helpen?

InspiratieLoods programma's bij stress en burn-out voor werknemers en particulieren

Samen met ons werken aan jezelf. Onze programma’s helpen jou van Bekaf naar bevlogen

InspiratieLoods programma's voor werknemers om langdurig verzuim te voorkomen

(Langdurig) verzuim door stress voorkomen?

De stresstest

Wil je weten in welke mate je last hebt van stress? Vul de gratis stress test in 5 minuten in. Registreren voor de test is niet nodig. Wel mag je je gegevens achterlaten voor een gratis consult.

Laat een re-integratie coach in Zwolle jou helpen

Neem gerust contact met ons op en we plannen binnen één week een vrijblijvend gesprek. Binnen een uur weten wij of je hulpvraag bij ons en bij onze dienstverlening past en krijg je van ons een helder stappenplan en een passend advies.

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje