Stress specialist in Overijssel

Voel je de druk van je dagelijkse werkzaamheden te veel toenemen? Zie je tekenen van een burn-out of overspannenheid bij je medewerkers? Als werkgever ben je natuurlijk op zoek naar manieren om de gezondheid en het welzijn van je team te waarborgen.

Ontdek hoe wij als jouw stress specialist in Overijssel samen de uitdagingen op het gebied van stress en burn-out aanpakken.

Een stress coach in Overijssel voor een gezonde medewerker

Als er weer iemand ziek naar huis gaat, zit je vast met vragen en weegt dat zwaar op je. Je ligt er zelfs wakker van. Het probleem is duidelijk, maar hoe begin je met het aanpakken ervan? Je wilt eigenlijk niet steeds bezig zijn met regels rondom ziekteverzuim of het terug aan het werk krijgen van je teamleden. Je hoopt vooral dat iedereen lekker in zijn vel zit en goed op zijn plek is binnen de organisatie.

Wij hebben alles in huis om jouw medewerkers te leren hoe ze positief kunnen omgaan met stress en hoe ze het kunnen verminderen.

We zijn gespecialiseerd in het beheersen:

  • Burn-out
  • Stressgerelateerde klachten
  • Overspannenheid

Zij gingen je voor

G.
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.
Ilonka
InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.
Jaimy | HR-manager

Ik merk aan alles dat jullie professionals zijn. Jullie hebben zoveel kennis in huis. Tegelijkertijd is het ook heel laagdrempelig om contact met jullie te maken. Dat geldt voor mij, maar
dat hoor ik ook van de medewerkers terug. Het is voor mij belangrijk dat ik medewerkers doorstuur naar een plek waar het ‘veilig’ is in mijn
beleving. En ik geloof in jullie programma en aanpak!

Stress therapie voor jouw onderneming in Overijssel

Merk jij als werkgever de gevolgen van stress binnen jouw organisatie in Overijssel? Wanneer werknemers hun werk niet meer kunnen verrichten zoals ze gewend zijn door stress, kan dit snel escaleren naar langdurige afwezigheid. Het tijdig herkennen van stresssignalen is dan ook belangrijk om ernstigere gezondheidsproblemen voor te zijn.

Onze stresscoaches in Overijssel zijn er om je daarbij te ondersteunen. Met gerichte programma’s en persoonlijke begeleiding helpen we de veerkracht van je werknemers te herstellen, waardoor ze sterker terugkeren naar hun rol binnen het bedrijf. Neem contact met ons op en begin vandaag nog aan een nieuwe, positievere hoofdstuk voor jou en je team.

Start de stresstest, plan een kennismakingsgesprek of bekijk onze programma’s op onze website. Samen zorgen we voor een gezondere werkomgeving!

De stresstest

Wil je weten in welke mate je last hebt van stress? Vul de gratis stress test in 5 minuten in. Registreren voor de test is niet nodig. Wel mag je je gegevens achterlaten voor een gratis consult.

InspiratieLoods programma's bij stress en burn-out voor werknemers en particulieren

Samen met ons werken aan jezelf. Onze programma’s helpen jou van Bekaf naar bevlogen

InspiratieLoods programma's voor werknemers om langdurig verzuim te voorkomen

(Langdurig) verzuim door stress voorkomen?

In 4 stappen aan de slag met stress

Stap 1
Aanmelden
U of de persoon in kwestie kan zich direct aanmelden via het contactformulier op de website.
Stap 2
Kennismaken
Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit is om te kijken of er een klik is en of onze dienstverlening aansluit bij de hulpvraag.
Stap 3
Intake
De intake bij InspiratieLoods bestaat uit:
  • Online vragenlijsten
  • Gesprek psycholoog
  • Gesprek fysiotherapeut
Stap 4
Programma’s
Afhankelijk van de uitkomsten uit in de intake, krijgt men een indicatie voor één van onze programma’s. De opzet is het zelfde, alleen de duur en de intensiteit zijn verschillen.
Hulp bij Stress in Overijssel door InspiratieLoods
Een stress coach in Overijssel die jou helpt van bekaf naar bevlogen te gaan

Een passend programma voor elke werknemer

Ongeacht de grootte van een bedrijf of de branche waarin het zich bevindt, iedereen is welkom en voor elke werknemer hebben wij een passend programma. Ook in sectoren zoals onderwijs, zorg en overheid waar stressniveaus vaak hoog zijn en grote teams de norm zijn, begrijpen we dat een doelgerichte en efficiënte aanpak nodig is.

Onze programma’s zijn speciaal ontworpen voor organisaties met meer dan 100 werknemers, waarbij kosten-efficiëntie en maximale impact centraal staan.

Voor werknemers

Wil je weer controle over je leven en ondersteuning bij stress? Onze begeleiding voor stress bij werknemers helpt je om rust te vinden op het werk en in je dagelijkse bezigheden. Samen zorgen we ervoor dat je weer energiek wordt.

Voor werkgevers

Wij bieden hulp bij stress bij werkgevers uit verschillende sectoren. Onze methoden bevorderen het welzijn van de medewerker en zorgen voor een duurzame inzetbaarheid.

Onze programma’s voor stress hulp in Overijssel

De programma’s van InspiratieLoods zijn op maat gemaakt en hebben een duidelijk begin en eind.

Een preventief programma waarbij je 1 – op – 1 aan de slag gaat met één van onze deskundige om de regie weer in eigen handen te nemen.

Langdurig verzuim door stress voorkomen? Het actieplan voor meer rust biedt individueel programma met professionals. 12 sessies, duur op maat. Neem regie over je welzijn en vind de juiste balans. Start nu voor een gezonde toekomst!”

Word weer de regisseur van je eigen leven! Het actief programma is een individueel programma van: 12 weken, 20 sessies om jouw vertrouwen te herstellen en je eigen pad te volgen. Bereid je voor op een beweging en energie.

Krijg een boost met dit programma! Speciaal  voor wie net dat beetje meer begeleiding nodig heeft, vastzit of afstand tot werk ervaart. Ons multidisciplinaire team helpt jou om obstakels te doorbreken en zelfstandig vooruit te komen.

Maak vandaag nog de stap

Ben je klaar om de stap te maken en gebruik te maken van stress begeleiding in Overijssel of stress begeleiding in Zwolle? We helpen jou als werknemer weer grip te krijgen op het leven, gaan zoeken naar een waardevolle invulling en meer energie. Dit doen we niet alleen als stress specialist in Overijssel, maar ook als burn-out specialist in Overijssel of re-integratie coach in Overijssel staan we je bij.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in verzuimbegeleiding in Overijssel. Met onze praktische en gerichte aanpak zal jouw team veerkrachtiger worden en minder last hebben van stress en burn-out. Wij helpen uw medewerker weer terug in het zadel.

Neem vandaag nog contact met ons op en werk samen met InspiratieLoods aan een werksfeer vrij van overweldigende stress.

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje