Relax je hebt stress

relaxen bij stress is belangrijk

Preventief programma

Relax, je hebt stress. Bij InspiratieLoods proberen we goed te luisteren naar de wensen van onze samenwerkingspartners. Onze nieuwe aanwinst is daar een goed voorbeeld van. We voegen een kortdurend (preventief) programma toe aan onze dienstverlening. 6 sessies gericht op het verkrijgen van inzicht in stressbronnen, onderhoudende factoren en gedrag. Je verlaat de sessies met praktische opdrachten en tools die je direct kan toepassen en toetsen in de praktijk.

Stressklachten?

Want, het ontglipt ons allemaal wel eens. Soms ligt er teveel op onze bordje of loopt alles net even anders als gedacht of gehoopt combineer je een drukke baan met het gezinsleven. Je wordt humeurig, slaapt minder, raakt vermoeider en verliest het overzicht.

Zoals wij bij InspiratieLoods dan graag zeggen: ‘Relax, je hebt stress.’ Niet ernstig, maar duurt het wat langer dan wordt het al gauw vervelend en hindert het je dagelijks functioneren. Ben je er op tijd bij? Dan zijn vaak wat vernieuwde inzichten en praktische tools voldoende om weer regie te krijgen op je eigen gezondheid.

De stresstest

Wil je weten in welke mate je last hebt van stress? Vul de gratis stress test in 5 minuten in. Registreren voor de test is niet nodig. Wel mag je je gegevens achterlaten voor een gratis consult.

Persoonlijke ontwikkeling

De cursus omvat 6 sessies van +/- 50 minuten en worden gegeven door fysiotherapeut en/of psycholoog. Welke professional je ziet is afhankelijk van je hulpvraag. Voorafgaand vindt er een screening plaats.

Deze omvat een aantal online vragenlijsten en een kennismaking met de specialist. Afhankelijk van de hulpvraag krijgt met uitleg over stress klachten en praktische tips en tools die men direct kan toepassen in de praktijk.

Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. De opgedane inzichten zijn alleen duurzaam als men zelf de regie heeft en weet te behouden. Inzicht in eigen gedrag, overtuigingen, bronnen van stress en in stand houdende factoren is daarbij essentieel.

Online coaching

Wil je de cursus relax, je hebt stress, online volgen? Dat kan! Dus mocht Zwolle niet direct om de hoek zijn, maar wil je wel graag de cursus volgen? Dan kan dat via beeldbellen.

Samen de impact voor de werknemer en uw organisatie minimaliseren?

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij plannen samen met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant...

Het is een mooie vraag aan ondernemers: “Wat is nu eigenlijk jouw onderscheidend vermogen?” Waar je verwacht dat ze daar gemakkelijk een antwoord op geven, is de praktijk weerbarstig. Sommigen slaan zelfs helemaal dicht. Jos Gerritsen van InspiratieLoods in Zwolle heeft daar gelukkig niet veel last van….
Je herkent het waarschijnlijk wel: je hebt hard gewerkt, boodschappen gedaan, de kinderen naar bed gebracht, en je wilt niets liever dan met rust gelaten worden en met de pootjes omhoog. Je had wel met jezelf afgesproken te gaan sporten, maar geen vezel in je lijf heeft…

Goede zelfzorg tijdens de decembermaand.

Druk druk druk!! De Decembermaand is een leuke en gezellige, maar ook vaak drukke maand. Zowel zakelijk als privé. Juist wanneer er amper tijd lijkt te zijn, is een goede zelfzorg ontzettend belangrijk. Ondanks dat iedereen dat weet, is goed voor jezelf zorgen vaak één van de…

Burn out klachten onder Jonge werknemers.

Hoewel er over de Burn-out als diagnose veel discussie is, zien wij bij InspiratieLoods “burn-out” vooral als een containerbegrip. Het omhelst allerlei verschillende symptomen als; uitputting, somberheid, angst, maar ook; een korter lontje, verminderd geheugen en een slechtere zelfzorg behoren tot de lijst signalen die passen bij…

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje