Relax je hebt stress

“Luister naar je lichaam wanneer het fluistert,
Dan hoeft het niet te schreeuwen”.

Preventief programma

Relax, je hebt stress. Bij InspiratieLoods proberen we goed te luisteren naar de wensen van onze samenwerkingspartners. Onze nieuwe aanwinst is daar een goed voorbeeld van. We voegen een kortdurend (preventief) programma toe aan onze dienstverlening. 6 sessies gericht op het verkrijgen  van inzicht in stressbronnen, onderhoudende factoren en gedrag. Je verlaat de sessies met praktische opdrachten en tools die je direct kan toepassen en toetsen in de praktijk.

Stressklachten?

Want, het ontglipt ons allemaal wel eens. Soms ligt er teveel op onze bordje of loopt alles net even anders als gedacht of gehoopt combineer je een drukke baan met het gezinsleven. Je wordt humeurig, slaapt minder, raakt vermoeider en verliest het overzicht. Zoals wij bij InspiratieLoods dan graag zeggen:
‘Relax, je hebt stress.’
Niet ernstig, maar duurt het wat langer dan wordt het al gauw vervelend en hindert het je dagelijks functioneren.
Ben je er op tijd bij? Dan zijn vaak wat vernieuwde inzichten en praktische tools voldoende om weer regie te krijgen op je eigen gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling

De cursus omvat 6 sessies van +/- 50 minuten en worden gegeven door fysiotherapeut en/of psycholoog.
Welke professional je ziet is afhankelijk van je hulpvraag.
Voorafgaand vindt er een screening plaats. Deze omvat een aantal online vragenlijsten en een kennismaking met de specialist.
Afhankelijk van de hulpvraag krijgt met uitleg over stress en praktische tips en tools die men direct kan toepassen in de praktijk. 

Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. De opgedane inzichten zijn alleen duurzaam als men zelf de regie heeft en weet te behouden.
Inzicht in eigen gedrag, overtuigingen, bronnen van stress en in stand houdende factoren is daarbij essentieel.

Online coaching

Wil je de cursus relax, je hebt stress, online volgen?  Dat kan! Dus mocht Zwolle niet direct om de hoek zijn, maar wil je wel graag de cursus volgen? Dan kan dat via beeldbellen. 

Misschien vind je deze artikelen ook interessant...

Hoe wij je organisatie helpen bij stress geralteerd verzuim.

Ontdek Hoe InspiratieLoods Werknemers en Werkgevers Helpt bij Stress en Herstel Als HR-medewerker ben ik voortdurend op zoek naar manieren om het welzijn van onze medewerkers te verbeteren. En dat is waar InspiratieLoods in beeld komt. Laat me je vertellen waarom ik zo enthousiast ben over onze…

Waarom medewerkers uitvallen door stress.

Stress op de werkvloer is een groeiend probleem dat zijn schaduw werpt over zowel werknemers als werkgevers. In dit artikel vertellen wij waarom werknemers worstelen met stress, belichten we de oorzaken en bieden we inzichtelijke oplossingen voor dit wijdverbreide probleem. We zullen ook de invloed van moderne…
Ademhaling: Meer dan een Automatisch Proces Ademhaling is één van de processen die ons lichaam automatisch uitvoert, zonder dat we er bewust bij stilstaan. Maar wat als we je vertellen dat ademhalen veel meer is dan alleen zuurstof inademen en CO2 uitademen? Wat als we je vertellen…

Een medewerker overspannen, wat nu?

Wat is overspannenheid We hebben allemaal wel eens last van een stressvolle periode. Hoewel stress vaak negatieve associaties oproept is het ook een mechanisme wat ons kan helpen presteren op het werk en tijdens  het sporten. Denk maar aan die presentatie of die vergadering op werk. Als…

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje