Hoe wij je organisatie helpen bij stress geralteerd verzuim.

Ontvang hulp bij stress en verzuim, voor werknemers en werkgevers

Wij helpen werknemers en werkgevers bij stress en herstel

Als HR-medewerker ben ik voortdurend op zoek naar manieren om het welzijn van onze medewerkers te verbeteren. En dat is waar InspiratieLoods in beeld komt. Laat me je vertellen waarom ik zo enthousiast ben over onze samenwerking en hoe hun programma’s een positieve impact hebben op zowel medewerkers als werkgevers.

Een professioneel team met een toegankelijke aanpak

Wat me meteen opviel aan InspiratieLoods is de combinatie van professionaliteit en toegankelijkheid. Ze beschikken over een schat aan kennis en expertise, maar het is ook heel eenvoudig om contact met hen op te nemen. Deze laagdrempelige benadering geldt niet alleen voor mij, maar ook voor de medewerkers die ik heb doorverwezen. Voor mij is het van groot belang dat ik medewerkers doorstuur naar een veilige en betrouwbare plek, en bij InspiratieLoods heb ik daar alle vertrouwen in.

De stresstest

Wil je weten in welke mate je last hebt van stress? Vul de gratis stress test in 5 minuten in. Registreren voor de test is niet nodig. Wel mag je je gegevens achterlaten voor een gratis consult.

Werk heeft een cruciale rol bij herstel

Een van de meest opvallende voordelen van onze samenwerking is de manier waarop InspiratieLoods naar werk kijkt. Ze begrijpen dat werk een cruciale rol speelt in het herstelproces. Dit geeft werkgevers zoals ik het gevoel dat we nog steeds enige controle hebben over deze complexe situaties. Wanneer een medewerker hun eigen hersteltraject ingaat, is het altijd de vraag in hoeverre werk daarin een rol speelt. InspiratieLoods brengt hierin duidelijkheid en structuur.

Collega’s die Verandering Omarmen

Wat me ook opvalt, is hoe medewerkers die de programma’s van InspiratieLoods hebben gevolgd, proberen om wat ze hebben geleerd in de praktijk te brengen. Dit gebeurt op een natuurlijke en niet-opdringerige manier. Het stellen van grenzen kan een uitdaging zijn, maar medewerkers leren hoe ze dit zowel op het werk als in hun privéleven kunnen doen. Dit is van onschatbare waarde, omdat het programma niet alleen gericht is op werkgerelateerde situaties, maar ook op persoonlijke groei.

Positieve Feedback en Een Fantastisch Team

Als afsluiting wil ik graag benadrukken hoe enthousiast en open het team van InspiratieLoods is. Tijdens onze gesprekken hebben ze duidelijk gedefinieerde rollen, wat het gesprek natuurlijk laat verlopen. Het is inspirerend om te zien hoe goed ze als team samenwerken en hoe ze hun bedrijf hebben opgebouwd. Ik kan InspiratieLoods van harte aanbevelen aan anderen die met vraagstukken rond verzuim en welzijn te maken hebben. Ze zijn echt een fantastisch team en hebben een geweldig bedrijf neergezet.

InspiratieLoods, ga vooral door met het fantastische werk dat jullie doen. Jullie maken echt een verschil voor
werknemers met stress en werkgevers, en ik zal jullie blijven aanbevelen aan anderen in gesprekken over verzuim en welzijn. Samen maken we de werkomgeving gezonder en gelukkiger voor iedereen.

Samen de impact voor de werknemer en uw organisatie minimaliseren?

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij plannen samen met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant...

Het is een mooie vraag aan ondernemers: “Wat is nu eigenlijk jouw onderscheidend vermogen?” Waar je verwacht dat ze daar gemakkelijk een antwoord op geven, is de praktijk weerbarstig. Sommigen slaan zelfs helemaal dicht. Jos Gerritsen van InspiratieLoods in Zwolle heeft daar gelukkig niet veel last van….
Je herkent het waarschijnlijk wel: je hebt hard gewerkt, boodschappen gedaan, de kinderen naar bed gebracht, en je wilt niets liever dan met rust gelaten worden en met de pootjes omhoog. Je had wel met jezelf afgesproken te gaan sporten, maar geen vezel in je lijf heeft…

Goede zelfzorg tijdens de decembermaand.

Druk druk druk!! De Decembermaand is een leuke en gezellige, maar ook vaak drukke maand. Zowel zakelijk als privé. Juist wanneer er amper tijd lijkt te zijn, is een goede zelfzorg ontzettend belangrijk. Ondanks dat iedereen dat weet, is goed voor jezelf zorgen vaak één van de…

Burn out klachten onder Jonge werknemers.

Hoewel er over de Burn-out als diagnose veel discussie is, zien wij bij InspiratieLoods “burn-out” vooral als een containerbegrip. Het omhelst allerlei verschillende symptomen als; uitputting, somberheid, angst, maar ook; een korter lontje, verminderd geheugen en een slechtere zelfzorg behoren tot de lijst signalen die passen bij…

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje