Hoe wij je organisatie helpen bij stress geralteerd verzuim.

Ontdek Hoe InspiratieLoods Werknemers en Werkgevers Helpt bij Stress en Herstel

Als HR-medewerker ben ik voortdurend op zoek naar manieren om het welzijn van onze medewerkers te verbeteren. En dat is waar InspiratieLoods in beeld komt. Laat me je vertellen waarom ik zo enthousiast ben over onze samenwerking en hoe hun programma’s een positieve impact hebben op zowel medewerkers als werkgevers.

Een Professioneel Team met een Toegankelijke Aanpak

Wat me meteen opviel aan InspiratieLoods is de combinatie van professionaliteit en toegankelijkheid. Ze beschikken over een schat aan kennis en expertise, maar het is ook heel eenvoudig om contact met hen op te nemen. Deze laagdrempelige benadering geldt niet alleen voor mij, maar ook voor de medewerkers die ik heb doorverwezen. Voor mij is het van groot belang dat ik medewerkers doorstuur naar een veilige en betrouwbare plek, en bij InspiratieLoods heb ik daar alle vertrouwen in.

Werk heeft een cruciale rol bij herstel

Een van de meest opvallende voordelen van onze samenwerking is de manier waarop InspiratieLoods naar werk kijkt. Ze begrijpen dat werk een cruciale rol speelt in het herstelproces. Dit geeft werkgevers zoals ik het gevoel dat we nog steeds enige controle hebben over deze complexe situaties. Wanneer een medewerker hun eigen hersteltraject ingaat, is het altijd de vraag in hoeverre werk daarin een rol speelt. InspiratieLoods brengt hierin duidelijkheid en structuur.

Collega’s die Verandering Omarmen

Wat me ook opvalt, is hoe medewerkers die de programma’s van InspiratieLoods hebben gevolgd, proberen om wat ze hebben geleerd in de praktijk te brengen. Dit gebeurt op een natuurlijke en niet-opdringerige manier. Het stellen van grenzen kan een uitdaging zijn, maar medewerkers leren hoe ze dit zowel op het werk als in hun privéleven kunnen doen. Dit is van onschatbare waarde, omdat het programma niet alleen gericht is op werkgerelateerde situaties, maar ook op persoonlijke groei.

Positieve Feedback en Een Fantastisch Team

Als afsluiting wil ik graag benadrukken hoe enthousiast en open het team van InspiratieLoods is. Tijdens onze gesprekken hebben ze duidelijk gedefinieerde rollen, wat het gesprek natuurlijk laat verlopen. Het is inspirerend om te zien hoe goed ze als team samenwerken en hoe ze hun bedrijf hebben opgebouwd. Ik kan InspiratieLoods van harte aanbevelen aan anderen die met vraagstukken rond verzuim en welzijn te maken hebben. Ze zijn echt een fantastisch team en hebben een geweldig bedrijf neergezet.

InspiratieLoods, ga vooral door met het fantastische werk dat jullie doen. Jullie maken echt een verschil voor medewerkers en werkgevers, en ik zal jullie blijven aanbevelen aan anderen in gesprekken over verzuim en welzijn. Samen maken we de werkomgeving gezonder en gelukkiger voor iedereen.

Samen de impact voor de werknemer en uw organisatie minimaliseren?

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij plannen samen met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klik Hier

Misschien vind je deze artikelen ook interessant...

Burn out klachten onder Jonge werknemers.

Hoewel er over de Burn-out als diagnose veel discussie is, zien wij bij InspiratieLoods “burn-out” vooral als een containerbegrip. Het omhelst allerlei verschillende symptomen als; uitputting, somberheid, angst, maar ook; een korter lontje, verminderd geheugen en een slechtere zelfzorg behoren tot de lijst signalen die passen bij…

Waarom medewerkers uitvallen door stress.

Stress op de werkvloer is een groeiend probleem dat zijn schaduw werpt over zowel werknemers als werkgevers. In dit artikel vertellen wij waarom werknemers worstelen met stress, belichten we de oorzaken en bieden we inzichtelijke oplossingen voor dit wijdverbreide probleem. We zullen ook de invloed van moderne…
Ademhaling: Meer dan een Automatisch Proces Ademhaling is één van de processen die ons lichaam automatisch uitvoert, zonder dat we er bewust bij stilstaan. Maar wat als we je vertellen dat ademhalen veel meer is dan alleen zuurstof inademen en CO2 uitademen? Wat als we je vertellen…

Een medewerker overspannen, wat nu?

Wat is overspannenheid We hebben allemaal wel eens last van een stressvolle periode. Hoewel stress vaak negatieve associaties oproept is het ook een mechanisme wat ons kan helpen presteren op het werk en tijdens  het sporten. Denk maar aan die presentatie of die vergadering op werk. Als…

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Stuur ons dan een berichtje