Bewuster, ontspannen & sterker

Onder leiding van yogadocent, fysiotherapeut en bewegingswetenschapper Linda Schiphorst, zul je in 6 sessies leren hoe je yoga kunt integreren in je dagelijks leven voor betere zelfzorg.

✅ 6 verschillende thema's

Elke sessies staan we stil bij een ander thema, geven we educatie en praktische tips om thuis mee aan de slag te gaan. 

✅ Deskundige instructies

Linda is een ervaren fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Door haar achtergrond heeft ze veel kennis van zaken en biedt ze een uitdagende en veilige omgeving om aan de slag te gaan met je doelen. 

✅ Meetbaar resultaat

Om de gunstige effecten van yoga te laten zien, maken we deze inzichtelijk met interessante testen en houden we je progressie bij.  

✅ Kleine groepen

Stellen ons in staat tot persoonlijke instructies die zijn afgestemd op jou en je behoeften. 

Dit zijn enkele van onze opdrachtgevers;

Dit zijn enkele van onze opdrachtgevers;

Meer over Linda Schiphorst

Een tijdlang heb ik in Amsterdam gewoond en gewerkt als fysiotherapeut. Naast mijn werk, studeerde ik bewegingswetenschappen en ontwikkelde ik in mijn vrije tijd een speciale band met yoga. Door mijn kennis van het houdings- en bewegingsapparaat zag ik al snel de enorme meerwaarde van yoga. Niet alleen als preventief middel, maar ook als een prachtige tool om te leren ontspannen, bewuster te leven en sterker te worden.

Nu woonachtig in Zwolle, heb ik samen met InspiratieLoods een fantastische Yoga Workshop ontwikkeld waarbij ik al mijn kennis met jullie kan delen.

Het lijkt me ontzettend leuk om je te zien op de yogamat. Als je meer informatie wilt, vul dan het contactformulier in. Dan stuur ik je direct extra informatie.

Leuk dat je geintresseerd bent!

Waar mogen we de informatie naar toe sturen?

Marketing door